Pescuit Moara Vlasiei

Cupa Primaverii la pescuit
Moara Vlasiei

Lacul Moara Vlasiei  II  care datorita grijii deosebite aratate de propietari, au ajuns sa aiba o densitate de peste care poate rivaliza cu conservele de peste ! Balta are circa 22 de ha, adancimi intre 3 si 4.5 metri si cam 35 de tone de crap ! Crapii sunt majoritatea intre 4 si 9 kg, dar exista si numeroase  exemplare de peste 10 kg, recordul in 2007 fiind de 17 kg. In lac se mai gasesc si somni uriasi, stiuci ca in delta , iar ctenul este mereu pregatit pentru un drill pe cinste.

Se pescuieste numai pe un mal, unde posibilitatiiile de campare sunt extraordinare, iar curatenia pe balta este perfecta. Latimea baltii este intre 100 si 400 de metri.

Cupa Primaverii la pescuit

Campionatul National de Pescuit la Crap, editia 2010, se va desfasura in Pescuit Moara Vlasieiforma aprobata si votata de Comisia de Organizare dupa cum urmeaza:

Cluburile inscrise in aceasta editie de Campionat sunt:

1. Carp Cluj Society;
2. Carp Fan – Organizator Cetariu, Mansa I;
3. Hook Fishing Club;
4. Carp West – Banatul Timisoara;
5. OJPS 2009 Brasov – Organizator Doripesco, Mansa II-a;
6. Carping Club – Organizator Tancabesti, Mansa I;
7. Ovidius Constanta – Organizator Sacel, Mansa II-a;
8. Green Lake – Organizator Chiroiu4, Mansa II-a;
9. Natural Carp – Organizator Bungesti, Mansa III-a;
10. Senior Crap – Organizator Floreasca, Mansa I;Pescuit 3
11. Senzor – Organizator Moara Vlasiei2, Mansa Finala;
12. Planet Carp – Organizator Lates, Mansa IV-a.

Din fiecare grupa a Mansei I se califica mai departe primele trei echipe clasate. Din fiecare grupa a Mansei a II-a merg mai departe primele doua echipe. Din Mansa III merg mai departe primele 5 loturi, din Mansa IV primele 3 loturi, in Mansa Finala se stabileste Echipa Nationala de Pescuit la Crap a Romaniei, in functie de clasamentul obtinut in ultimele trei manse, conform sistemului de punctaj aprobat.